Hey aangenaam!

Mijn naam is Wessel van den Hurk, videomaker en editor uit Helmond.

Sinds 2019 officieel zelfstandig begonnen als jonge ondernemer in de (online)filmindustrie, met één doel: content creëren samen met jou, dat scoort. Na het behalen van mijn diploma op het SintLucas in Eindhoven is mijn drijfveer voor het maken van video alleen maar harder gegroeid. 

Het moment samen beleven, het komen op unieke plekken en samen de verantwoordelijkheid nemen voor scorende (online) content is het mooiste aan dit prachtige werk. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat videomarketing een belangrijk onderdeel is om jezelf te onderscheiden van een ander. 


Genoeg over mij, samen onder het genot van een kop kofiie, thee of een lekker biertje elkaar beter leren kennen?

Filmmaker
Wil jij jouw product of dienst laten scoren door passende (online) content? Hier ben ik, laten we samenwerken!
Dronebeelden
Scorende content vanuit de lucht nodig? Of als mooi extraatje? Ik beschik over de juiste certificaten om dit te realiseren. Regelen we!
Editor
Naast het maken van toffe beelden is een scorende montage nóg veel belangrijker. Alles moet kloppen. En nog veel belangrijker: jij en je doelgroep moet het tof vinden. Daarom nemen we je mee van a-tot-z in de productie. Een kloppend sounddesign, de juiste feeling, de juiste effecten en het juiste verhaal dat past bij jou en je doelgroep. Klaar om samen scorende content op de tijdlijn te slepen?
Concepting
Het is van belang dat jij en je onderneming gaan scoren door creatieve (online) content. Het klaarmaken van kant-en-klare concepten is iets waar ik van geniet. Het proces van de tekentafel naar de uiteindelijk opgeleverde montage levert een trots gevoel op. Keer op keer.