services

Onze services om samen scorende online videocontent te creëren!

Video Editing
Toffe beelden schieten op de draaidag is 1, maar er een scorend eindproduct van te maken is 2. Ons doel is om samen met jou een eindproduct af te leveren waar we samen trots op kunnen zijn.
Sound Design
Wij als Wes Media zijn dol op audio. Om een scorend eindproduct te creëren dient elk geluid hoorbaar en voelbaar te zijn voor jouw doelgroep. Zo nemen we de potentiële klant helemaal mee in jouw verhaal!
Motion Graphics
Even iets net wat duidelijker laten overkomen bij jouw doelgroep, door het ook chique in beeld te laten komen? Dan gaan we daarvoor zorgen. Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden voor de verschillende soorten animaties.
Conceptualiseren
Wes Media wilt graag meedenken met jou en je potentiële klant. Hoe gaan we jouw product verkopen aan de klant. We denken graag mee aan het video concept, zodat we samen zorgen voor een video dat online scoort.
Cameraman
Wat is een videoproductiebedrijf zonder cameraman? Juist. Niets. Naast het monteren, verzorgen wij ook de hele cameracrew bij jouw productie. Ons doel? De passende beelden bij jouw verhaal, waarmee we jouw potentiële klant verliefd laten raken met jouw product of dienst.
Dronebeelden
Online videocontent vanuit de lucht? Ook dat regelen we. We beschikken over de juiste certifcaten (A1-A3 en A2) om jouw wensen werkelijkheid te maken.
Voor de liefhebbers

Statistieken

32
samen
werkingen
78
scorende
projecten
3.8
terrabyte
aan beeld
8
koffies
gemiddeld

frequently asking questions

Waar is Wes Media gevestigd?
Wes Media is gevestigd in Helmond.
Hoe ga je te werk?
Een goede en fijne samenwerking begint bij elkaar leren kennen. We gaan samen buigen over een scorend videoconcept, plannen 'm, creëren we 'm en leveren we 'm. Altijd samen met jou.
Beschik je over de juiste papieren voor het vliegen van een drone?
Ja. Wes Media beschikt over de juiste certifcaten (A1-A3 en A2).
Doe je ook aan fotografie?
Nee, alleen op hoge uitzondering. We streven voor de hoogst haalbare kwaliteit en voor fotografie kunnen we dit niet garanderen. Wél zullen we ons netwerk inzetten om ook hier de juiste samenwerking voor te creëren.
Is de offerte vrijblijvend?
Ja, absoluut. We sturen je een offerte, die 14 dagen geldig blijft. Zo geven we je alle tijd om er goed over na te denken.
Heb je tijd voor een bakje koffie samen?
Uiteraard. Voor mooie dingen, zoals dit, maken we tijd. Zeg het maar, wat wil je hebben? Zwart? Met melk? Of toch iets anders? Ga naar contact en laten we snel kennismaken!