Hutten

DOMUSDELA I Belevingspromo

> Hutten

DOMUSDELA

Voor de DOMUSDELA in Eindhoven ontwikkelden we deze 1-delige videocampagne voor DOMUSDELA – de alles-onder-één-dak vergader locatie. 

 

Van een vergadering vol inspiratie, naar een wandeling door Eindhovens’ schoonheid. In dit stuk prachtige natuur kunnen jij en je hersens even helemaal tot rust komen, om daarna met nieuwe energie je vergadering te hervatten. Schuif vervolgens aan bij de borrel met je collega’s en wanneer de avond valt kun je onder de wol kruipen bij Hotel Mariënhage. Zo relaxed was vergaderen nog nóóit. 

 

 

Kortom genoeg redenen om de DOMUSDELA te overwegen, als je op zoek bent naar een vergader locatie. Door een sterke en strategische video kon de DOMUSDELA adverteren voor optimaal bereik tijdens hun piekmoment.

Details

Samenwerking met

> Hutten 

Doelstelling

Het vergader seizoen is aanstaande en daar moet je als vergader locatie dan ook op inspelen. Deze videocampagne werd geadverteerd ingezet op social media en op de landingspagina. Om vervolgens zoveel mogelijk mensen te inspireren en DOMUSDELA mee te nemen in zijn/haar overweging.

Next Project

Back To Top