━  Gegarandeerd scoren dankzij

Onze 4 ambities

Onze unieke ambities voor onze samenwerking zorgen voor een scorende samenwerking en eindproduct. Zo’n eindproduct waarmee we jou, jouw klanten, onszelf en de wereld omver mee blazen. 

Onze 100% Score Garantie

We zijn serieus over jouw tevredenheid. Met onze 100% score garantie garanderen we jou van scorende videocontent. We bieden altijd vijf feedbackrondes om het eindresultaat te realiseren dat we beide voor ogen hebben. Is vijf niet genoeg, dan plakken we er gewoon nog vijf bij. Is dat nog niet genoeg? Dan betekent het dat wij ons werk niet goed genoeg gedaan hebben en dat jij dus niet hoeft te betalen. Je krijgt dan géén eindproduct, maar betaald ook niks, nada noppes. Geen enkel financieel risico voor jou.

6-seconds WOW!

De eerste zes seconde van jouw video zijn een digitale handdruk met jouw potentiële klant. Wij creëren die duimstopper, dat 'WOW!'-moment en pakken daarmee de aandacht van jouw ideale klant. Hoe je het ook noemt, de eerste zes seconde zijn van cruciaal belang om doelstellingen te behalen die er toe doen.

Geen cent méér.

Duidelijkheid en transparantie, houden we van. Daarom onze gefixeerde prijzen. Geen verbogen kosten, geen gedoe. Jij weet waar je aan toe bent en wij ook. Geen uurtjes factureren voor onze koffiepauzes of Rubiks-cube-momentjes. Zo betaal jij niet voor werk wat niet gedaan wordt, scheelt het ons een slecht nieuws belletje, geeft het ons de creatieve ruimte en jij weet zo wat je investering is voor scorende videocontent. De tijd voor de urenadministratie steken we namelijk lever in jouw eindproduct.

Geen gedoe.

Wij zijn zo flexibel als een kneedgum. Wij bieden meer, ook tijdens onze samenwerking. Als er meerwerk nodig is, dan denken we mee. We zeggen hier op kantoor dan ook altijd dat problemen vermomd zijn als uitdagingen. Wij beloven dan ook dat we deze uitdagingen aan gaan. Altijd in goed overleg en zonder gedoe.

Back To Top