━  Gegarandeerd scoren dankzij

De 4 ambities

De 4 ambities geven jou een scorende samenwerking en eindproduct. Zo’n eindproduct waarmee we jou, jouw klanten en de wereld omver mee blazen. 

Jouw 100% score garantie

Jouw tevredenheid is het allerbelangrijkst. De 100% score garantie garandeert jou van scorende online videocontent. Je krijgt altijd vijf feedbackrondes. Is vijf niet genoeg, dan krijg je nog vijf bij. Is dat nog niet genoeg? Dan betekent het dat wij ons werk niet goed genoeg gedaan hebben en dat jij dus niet hoeft te betalen. Je krijgt dan géén eindproduct, maar betaald ook niks, nada, noppes. Geen enkel financieel risico voor jou dus.

Geen cent méér.

Duidelijkheid en transparantie voor jou. Daarom onze gefixeerde prijzen. Geen verbogen kosten, geen gedoe. Jij weet waar je aan toe bent en wij ook. Geen uurtjes factureren voor onze koffiepauzes of Rubiks-cube-momentjes. Zo betaal jij niet voor werk wat niet gedaan wordt, scheelt het ons een slecht nieuws belletje, geeft het ons de creatieve ruimte en jij weet zo wat je investering is voor scorende videocontent. De tijd voor de urenadministratie steken we namelijk lever in jouw eindproduct.

Geen gedoe.

Jij krijgt meer, ook tijdens onze samenwerking. Als er meerwerk nodig is, dan denken we mee. Wij zijn zo flexibel als een kneedgum. We zeggen hier op kantoor dan ook altijd dat problemen vermomd zijn als uitdagingen. Jouw uitdagingen gaan we altijd aan. Altijd in goed overleg en zonder gedoe.

Back To Top