Meest recente samenwerkingen
  EVENT/ ARTIEST

  Uncaged l Recap Klaptuin

  Sinds 2021 mogen we deze opkomende artiest en ondernemer Uncaged toevoegen aan ons repertoire. Samen met Uncaged zijn we hard op weg om het merk Uncaged zo sterk mogelijk te distribueren naar verschillende social media platformen. Door corona staan de evenementen natuurlijk stil, maar dat weerhoudt hardstyle liefhebbend Nederland zich niet om de DJ te boeken voor een vriendenweekendje.
  EVENT/ ARTIEST

  Glory Kickboxing

  Wes Media verzorgt verschillende soorten online videocontent voor Glory Kickboxing. Samen met marketingmanager Guus Rampaart, doen we er alles aan om kickboks fans enthousiast te maken in en buiten de ring met scorende videocontent. We nemen de fans mee in een vooruitblik op nieuwe Glory evenementen, kijken we terug en gaan we in gesprek met vechters met presentator en oud kickbokser Remy Bonjasky.
  COMMERCIAL

  Casa Adelante Bed and Breakfast Sevilla

  Casa Adelante is dé Bed and Breakfast in Sevilla. In 2019 vlogen we naar Sevilla om deze online commercial te maken.
  DRONE

  Drone | Hyped Pair

  Unieke sneakers zijn hot onder jongeren. Soms gaan ze wel voor duizenden of zelfs honderdduizenden dollars over de toonbank. Hyped Pair zorgt voor jouw unieke sneakers. Samen met hen creëerden we een Instagram Reel, waarbij we insprongen op de vakantieperiode. Talloze verkopers op het strand met tasjes en hoedjes, herkenbaar hè? Met onze dronebeelden versterkten we dit verhaal.
  ONLINE SERIES

  Jumbo Supermarkten | Voordeel op de Winkelvloer

  Voor Jumbo Supermarkten ontwikkelden we een online serie voor de medewerkers van één van Nederlands grootste supermarktketen. Door de klant van Jumbo nog meer bewust te maken van Jumbo's 7 zekerheid: euro's goedkoper, heeft Jumbo verschillende uitingen vernieuwd. Wes Media creëerde samen met Jaimy Cornelissen en Remco Bennenbroek een format genaamd De Helpende Hand. In zes afleveringen hebben we de vertaalslag weten te ma...
  COMMERCIAL

  Gebackerij Deurne I Online Commercial

  De Gebackerij in Deurne is een lokale bakkerij waarvoor een online commercial ontwikkeld werd voor Facebook en Instagram.
  We zijn trots op ze allemaal

  Onze samenwerkingen

  Dit is wat scoort voor ons

  De verhalen van klanten

  Wessel is sinds kort mijn cameraman voor al mijn social media content. Samen met Wessel tillen we de kwaliteit van mijn social media omhoog.

  Jean-Luc

  Uncaged
  Neem contact op

  Samen scorende online videocontent creëren?

  Bellen:+31 (0)6 22 16 90 87
  WhatsApp:+31 (0)6 22 16 90 87
  Mail ons:Wessel@wesmedia.nl