Over ons

Over

> onze Wes

De man achter jouw video strategie ambitie merk

Aangenaam dit is onze Wes de man achter
jouw concept, strategie en videoproductie.
 

Wes Media is ontstaan in 2019 in Helmond in het prachtige Brabant. Als men mij nodig heeft – dan roepen ze Wes – dus zodoende kozen we voor deze naam, maar eigenlijk heet ik gewoon Wessel. Kies wat je fijn vindt.


Met het Brabantse karakter in mij, gingen we op pad met een videocamera om producties te maken voor klanten. Al snel ontdekte ik dat er meer in een prachtige video zat. Namelijk de marketing en strategie achter dit prachtstuk medium. Zo doende hebben we de twee werelden met elkaar gemengd en zijn we met die visie Wes Media verder gaan ontwikkelen – tot waar het nu staat.

Mijn ingrediënten voor een scorende samenwerking

Flexibiliteit

Transparant

Meedenken

Strategie

Video

Motion Graphics

Editing

Drone

Marketing

━  Onze services

Op zoek naar de middelen die passen bij jouw video ambitie.

Video

Video is een van de vele marketingmiddelen die je in kunt zetten. Video is super krachtig. Echter alleen wanneer deze op de juiste manier wordt ingezet. Wij helpen je daar graag bij. Niet alleen jij, maar ook wij, willen dat ons werk gezien wordt.

Edit

Onze cocon. Eventjes kruipen we helemaal in de stoel van jouw ideale klant en zijn/haar klantenreis. Met in ons achterhoofd: de 6 seconde regel. De regel die binnen 6 seconde de aandacht van de kijker moet trekken om verder te duiken in jouw merk.

Drone

Een van de vele wapens die we in kunnen zetten om extra attentiewaarde te creëren voor jouw ideale klant en doelstelling. Wij beschikken over de licenties en certificaten om op een verantwoorde manier deze geweldige tool in te zetten.

Motion Graphics

Met de magische toverstaf zorgen we er voor dat bepaalde kernwaarden wat extra context krijgen. Of bijvoorbeeld als je je huidige video beeldbank wat extra spice wilt geven. Zo maken we optimaal gebruik van jouw bestaand materiaal.

Concepting

Het kloppend hart van een juiste video start (naast de strategie) bij een goed concept. We gaan op de stoel zitten van de kijker en bedenken een concept dat past bij de behoeftes van deze kijker. Het mooiste van dit alles is dat we graag vrijblijvend met je meedenken voor een concept.

Strategie

Wat we misschien wel het allerbelangrijkste vinden. Het puzzelstukje leggen dat aansluit op jouw ideale klant en doelstellingen. Waar in de klantreis kunnen we prikkelen. Hoe gaan we de video's online wegzetten dat het jou resultaat oplevert. Al deze vragen beantwoorden we in onze strategiegids voor jouw videocampagne.

━  Onze all-in prijs formule

Wat is de investering van scorende video campagnes?

Bij Wes Media vinden we transparantie belangrijk. We streven naar kwaliteit. Daarom werken wij niet met uur-prijzen, maar met een all-in prijs voor de desbetreffende deliverable(s). Zo betaal jij niet voor werk wat niet gedaan wordt, scheelt het ons een slecht nieuws belletje, geeft ons de creatieve ruimte en jij weet zo wat jij aan het eind van onze samenwerking mag verwachten op de factuur.

Match?

Dit is wat je van ons mag verwachten...

 • Flexibel
 • Transparant
 • Creativiteit
 • Advies
 • Aandacht

Geen probleem!

Eigenlijk is deze lijst eindeloos...

 • 1e of 100e video?
 • Geen ervaring met videomarketing?
 • Een feedbackronde meer?
 • Aanpassinkje?
 • Halfuurtje langer blijven?

Geen match?

We helpen je wel graag verder...

 • Geen tijd hebt
 • Binnen de lijntjes wilt kleuren
 • Op zoek bent naar de goedkoopste
Back To Top